Horeca Sterretjes 30cm (150 stuks)

Sterretjes 30 centimeter verpakt per 150 stuks, speciaal gemaakt voor horecagebruik en voor bruiloften en feesten
Sterretjes 30 centimeter verpakt per 150 stuks, speciaal gemaakt voor horecagebruik en voor bruiloften en feestenSpeciale sterretjes voor gebruik in de horeca. Eenvoudig online te bestellen op HorecaFX. Topkwaliteit en lage prijzenHoreca sterretjes van 30 centimeter met een brandtijd van ca. 60 seconden. Spetterende effecten voor de horeca bestel je op HorecaFXMet horeca sterretjes creëert u eenvoudig sfeervolle effecten in uw restaurant of café. Eenvoudig online te bestellen op HorecaFX

Omschrijving

Sterretjes van 30 centimeter lang, speciaal voor gebruik in de horeca. Deze horeca sterretjes branden ongeveer 60 seconden en geven prachtige gouden sterreneffecten.

Hiermee creëert u heel eenvoudig een extra feestelijke sfeer op bruiloften, (bedrijfs-)feesten en evenementen. Brandende sterretjes trekken de aandacht van uw gasten bij het schenken van een mooie cocktail of bij presenteren van het buffet, ijscoupes of ijstaart.

Voor kinderen zijn sterretjes altijd een hoogtepunt op het kinderfeestje. Als aankleding bij het uitserveren van bijvoorbeeld de pannenkoek of het kinderijsje maakt u het feest compleet voor deze kleine gasten.

De horeca sterretjes zitten verpakt in een stevig doosje, waardoor ze tevens goed te bewaren zijn.

Verpakt per 150 stuks.

Specificaties

Artikelnummer : 02529
Lengte : 30 centimeter
Inhoud : 150 stuks
Brandtijd : ca. 60 seconden
Effect : Gouden sterren

De horeca sterretjes van HorecaFX zijn CE goedgekeurd als categorie 1 vuurwerk en mogen het gehele jaar worden toegepast en afgestoken door personen van 12 jaar en ouder.

Productfilm horeca sterretjes 30 centimeter