Horeca Sterretjes 70cm (50 stuks)

Speciale horeca sterretjes van 70cm verpakt per 50 stuks. Voor gebruik in de horeca, op bruiloften en evenementen
Speciale horeca sterretjes van 70cm verpakt per 50 stuks. Voor gebruik in de horeca, op bruiloften en evenementenSterretjes van 70 centimeter, speciaal ontwikkeld voor horecagebruik, bruiloften en feestenVoordeelverpakking met 50 stuks sterretjes van 70 centimeter. Speciaal voor horecagebruik, bruiloften en feesten

Omschrijving

Sterretjes van 70 centimeter lang, verpakt in doos per 50 stuks.

Deze sterretjes zijn speciaal gemaakt voor toepassing in de horeca en feesten. Met een brandtijd van ongeveer 2,5 minuten geven deze prachtige gouden sterreneffecten een extra feestelijke sfeer op bruiloften, (bedrijfs-)feesten en evenementen.

Brandende sterretjes trekken de aandacht van uw gasten bij het schenken van een mooie cocktail of bij presenteren van het buffet, ijscoupes of ijstaart.
Voor kinderen zijn sterretjes altijd een hoogtepunt op het kinderfeestje. Als aankleding bij het uitserveren van bijvoorbeeld de pannenkoek of het kinderijsje maakt u het feest compleet voor deze kleine gasten.

De horeca sterretjes zitten verpakt in een stevig doosje, waardoor ze tevens goed te bewaren zijn.

Verpakt per 50 stuks.

Specifcaties

Artikelnummer : XN544
Lengte : 70 centimeter
Inhoud : 50 stuks
Brandtijd : ca. 150 seconden
Effect : Gouden sterren

Deze horeca sterretjes zijn CE goedgekeurd als categorie 1 vuurwerk en mogen het gehele jaar worden toegepast en afgestoken door personen van 12 jaar en ouder.

Productfilm horeca sterretjes 70cm