Horeca Sterretjes 30cm (24 x 150 stuks)

Karton sterretjes 30 centimeter, speciaal ontwikkeld voor gebruik in de horeca, op bruiloften en feesten. Inhoud karton: 24 x 150 stuks
Karton sterretjes 30 centimeter, speciaal ontwikkeld voor gebruik in de horeca, op bruiloften en feesten. Inhoud karton: 24 x 150 stuksHoreca sterretjes van 30 centimeter lang met een brandtijd van ca. 60 seconden. Speciaal voor horecagebruik.Horeca sterretjes 30 centimeter speciaal voor horecagebruik. CE CAT.1 goedgekeurd. Verpakt in doosjes per 150 stuks.

Omschrijving

Karton met professionele horeca sterretjes van 30 centimeter lang. De sterretjes geven gedurende ongeveer 1 minuut een gouden vonkenregen.

De horeca sterretjes zijn speciaal ontwikkeld voor horecagebruik en voorzien van CE goedkeuring CAT. 1 en mogen gedurende het hele jaar worden toegepast.

Brandende sterretjes geven altijd een feestelijke sfeer en hebben een hoge attentiewaarde. Ze kunnen uitstekend toegepast worden op bruiloften, bedrijfsfeesten en bij het uitserveren van bijvoorbeeld cocktails en ijstaarten.

De horeca sterretjes zijn verpakt in een stevig kartonnen doosjes met een inhoud van 150 stuks.

Specificaties

Artikelnummer : LE02529K
Inhoud : 24 x 150 stuks
Lengte : 30 centimeter
Brandtijd : ca. 60 seconden
Effect : Gouden sterren

Deze horeca sterretjes zijn CE goedgekeurd als categorie 1 vuurwerk en mogen het gehele jaar worden toegepast en afgestoken door personen van 12 jaar en ouder.

Productfilm horeca sterretjes 30 centimeter