Horeca Sterretjes 70cm (6x50 stuks)

Karton met speciale horeca sterretjes van 70 centimeter lang. Verpakt in kartonnen doosjes. Inhoud karton:  6 x 50 stuks.
Karton met speciale horeca sterretjes van 70 centimeter lang. Verpakt in kartonnen doosjes. Inhoud karton:  6 x 50 stuks.Kartonnen doosje met 50 horeca sterretjes van 70 centimeter lang. Speciaal voor horecagebruik met een brandtijd van 2,5 minutenSpeciale horeca sterretjes voor bruiloften en feesten met een lengte van 70 centimeter en een brandtijd van ongeveer 2,5 minuten

Omschrijving

Extra grote horeca sterretjes van 70 centimeter lang. Deze sterretjes branden ruim 2,5 minuten en geven een feestelijke gouden sterrenregen.

De sterretjes zijn voorzien van een CE CAT.1 goedkeuring en mogen gedurende het gehele jaar worden toegepast.

De horeca sterretjes zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik op bruiloften, feesten en evenementen in de horeca. Ze geven bijvoorbeeld een extra feestelijke sfeer bij het vertrek van het bruidspaar, maar ook bij het presenterenvan de bruidstaart, desserts of het buffet.

De stevige kartonnen verpakking waarin de horeca sterretjes zijn verpakt zorgen er voor dat ze goed en veilig te bewaren zijn.

Specificaties

Artikelnummer : XN544K
Inhoud : 6 x 50 stuks
Lengte : 70 centimeter
Brandtijd : ca. 150 seconden
Effect : Gouden sterren

Deze horeca sterretjes zijn CE goedgekeurd als categorie 1 vuurwerk en mogen het gehele jaar worden toegepast en afgestoken door personen van 12 jaar en ouder.

Productfilm horeca sterretjes 70 centimeter