Horeca IJsfonteinen (36 stuks)

Professionele ijsfonteinen met 45 seconden zilverspray, speciaal voor gebruik in de horeca en op evenementen
Professionele ijsfonteinen met 45 seconden zilverspray, speciaal voor gebruik in de horeca en op evenementenHoreca ijsfonteinen met zilveren sterrenspray zijn eenvoudig online te bestellen op HorecaFX - groothandel in horeca vuurwerkDe horeca ijsfonteinen branden ca. 45 seconden en bevatten een prachtige zilveren sterrenspray. Online te bestellen bij HorecaFX

Omschrijving

Professionele horeca ijsfonteinen met zilveren sterrenspray en een brandtijd van ongeveer 45 seconden. Deze ijsfonteinen zijn speciaal geproduceerd voor gebruik in de horeca. Ze produceren nagenoeg geen rook en stoten geen ongewenst residu uit.

De horeca ijsfonteinen zijn voorzien van een voetje waarmee ze eenvoudig in een zachte ondergrond kunnen worden gestoken. Brandende ijsfonteinen zorgen voor een extra attentiewaarde bij het uitserveren van desserts, ijscoupes en taarten. Ook voor een feestelijke aankleding van een buffet of bruidstaart zijn ze bij uitstek te gebruiken.

Met ijsfonteinen zult u zeker de aandacht trekken van alle aanwezigen in uw horecagelegenheid!

De horeca ijsfonteinen zitten verpakt in een stevig doosje, waardoor ze tevens goed te bewaren zijn.

Verpakt per 36 stuks.

TIP:
Speciaal voor cafés en clubs zijn er ook bevestigingsclips verkrijgbaar waarmee één of meerdere ijsfonteinen aan de hals van een fles kunnen worden bevestigd. Kijk hiervoor bij de ijsfontein fleshouders.

Specificaties

Artikelnummer : LE02530
Lengte : 12 centimeter
Inhoud : 36 stuks
Brandtijd : ca. 45 seconden
Effecthoogte : 40-50 centimeter
Effect : Zilveren sterrenspray

De horeca ijsfonteinen van HorecaFX zijn CE goedgekeurd als categorie 1 vuurwerk en mogen het gehele jaar worden toegepast en afgestoken door personen van 12 jaar en ouder.

Productfilm horeca ijsfonteinen