Horeca IJsfonteinen (24 x 36 stuks)

Karton professionele horeca ijsfonteinen. Speciaal ontwikkeld horecavuurwerk voor binnengebruik in cafés, restaurants en clubs.
Karton professionele horeca ijsfonteinen. Speciaal ontwikkeld horecavuurwerk voor binnengebruik in cafés, restaurants en clubs.Voor de horeca ontwikkelde ijsfonteinen met zilveren sterrenspray. CE goedgekeurd voor veilig binnengebruik.Horeca ijsfontein met brandtijd van 45 seconden. Speciaal ontwikkeld en CE goedgekeurd voor binnengebruik in horecazaken.

Omschrijving

Karton met professionele horeca ijsfonteinen met zilveren sterrenspray en een brandtijd van ongeveer 45 seconden.

Deze ijsfonteinen zijn speciaal geproduceerd voor gebruik in de horeca en zijn voorzien van een CE keurmerk voor binnengebruik. Ze produceren nagenoeg geen rook en stoten geen ongewenst residu uit.

De horeca ijsfonteinen zijn voorzien van een kunststof voetje waarmee ze eenvoudig in een zachte ondergrond kunnen worden gestoken.

Brandende ijsfonteinen zorgen voor een extra attentiewaarde bij het uitserveren van desserts, ijscoupes en taarten. Ook voor een feestelijke aankleding van een buffet of bruidstaart zijn ze bij uitstek te gebruiken.

Met ijsfonteinen wordt de aandacht getrokken van alle aanwezigen in uw horecagelegenheid en eenvoudig een extra feestelijke sfeer gecreëerd !

Een karton horeca ijsfonteinen bevat 24 verpakkingen met 36 stuks ijsfonteinen.

Specificaties

Artikelnummer : LE02530K
Inhoud : 24 x 36 stuks
Lengte : 12 centimeter
Brandtijd : ca. 45 seconden
Effecthoogte : 40-50 centimeter
Effect : Zilveren sterrenspray

Deze horeca ijsfonteinen zijn CE goedgekeurd als categorie 1 vuurwerk en mogen het gehele jaar worden toegepast en afgestoken door personen van 12 jaar en ouder.

Productfilm horeca ijsfonteinen