Klantenservice

Account aanvragen

U kunt alleen toegang krijgen tot de online bestelmodule nadat u een aanvraag voor een account op HorecaFX heeft ingediend. 

Na goedkeuring van uw aanvraag ontvangt u van HorecaFX een bevestiging per e-mail en kunt u direct inloggen. 

Prijzen

Alle getoonde prijzen op HorecaFX zijn exclusief 21% BTW.

Bestellen

Wanneer u een bestelling heeft geplaatst ontvangt u hiervan een bevestiging per e-mail. Mochten producten onverhoopt niet voldoende voorradig zijn, neemt HorecaFX hierover zo spoedig mogelijk contact met u op.

Betaalwijze

HorecaFX levert al haar goederen op factuur. U kunt in het bestelproces een eventueel afwijkend factuuradres invoeren. De betalingstermijn die HorecaFX hanteert is 14 dagen.

Bezorgen en afhalen

HorecaFX werkt samen met transporteurs,  PostNL en koeriersdiensten. Gezamenlijk zorgen wij er voor dat uw bestelling zo spoedig mogelijk bij u bezorgd wordt. Normaal gesproken bezorgen wij de producten binnen 2 werkdagen op het door u opgegeven afleveradres.

Retourneren

Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn over de geleverde producten, dan heeft u de mogelijkheid om de onaangebroken verpakkingen niet gebruikte producten aan ons te retourneren.

Klachten

Bent u niet tevreden over de producten en/of dienstverlening van HorecaFX? Neem dan contact met ons op. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel en wij zullen er alles aan doen om gezamenlijk met u tot een oplossing te komen.

Daarnaast staan wij altijd open voor suggesties en opmerkingen ten aanzien van de verbetering van onze dienstverlening.