Tifo en Sfeeracties

Xena Vuurwerk B.V. verzorgt al jaren voor diverse Betaald Voetbal Organisaties en amateurverenigingen Tifo en Sfeeracties. Voor aanvang van de wedstrijden, bij het afscheid van spelers of bij de festiviteiten rondom een kampioenschap creëren wij een onvergetelijke sfeer.

Sfeeracties in stadions

Grootschalige sfeeracties in stadions zorgen voor een prachtig effect en vormen een extra stimulans voor de supporters om achter hun club te gaan staan. 

De producten die wij hierbij gebruiken zijn onder andere:

  • Bengaalse fakkels
  • Flash knallen (extreem hard)
  • Mines (wolken met gekleurde sterren)
  • Fonteinen
  • Confetti en streamer kanonnen

Meer informatie

Xena Vuurwerk BV verzorgt de tifo en sfeeracties in voetbalstadions voor veel clubs in het betaalde voetbal

Xena Vuurwerk werkt voor verschillende clubs uit het Betaalde voetbal. Wij zijn o.a. werkzaam voor AFC Ajax, FC Utrecht, Vitesse, AZ en Sparta Rotterdam.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het laten verzorgen van Tifo & Sfeeracties met vuurwerk op uw sportcomplex of in uw stadion?

Kijk hiervoor op xenauurwerk.nl of maak gebruik van ons contactformulier.

Zelf sfeeracties organiseren?

Xena Vuurwerk is leverancier van een range van producten die u kunt gebruiken om zelf een sfeeractie op te zetten en uit te voeren met uw supporters.

Hiervoor hebben wij een webshop ontwikkeld waar u eenvoudig de benodigde handheld streamers- en confettishooters, werplinten e.d. kunt bestellen.

Kijk hiervoor op : Partyvuurwerk.nl